Skip to main content

Gratis Fysisk Teater Workshop - Silkeborg


I efterårsferien kan du komme til en gratis workshop i Fysisk Teater, Medie 'Hands-on', Rap-komposition eller Billedkunst. Det bliver 4 intense og sjove dage skabt af Kreative UG, en ungdomsforening i Silkeborg.

Hvis evt. du har drømme om at søge ind på Skuespillerskolerne eller kunne tænke dig bruge kroppen på en anderledes måde, så er det en fantastisk chance, for at lære at bruge din krop og få mere bevidsthed om bevægelse og udtryk. Jeg underviser i ugen og det vil være fedt at se en masse engagerede skuespilinteresserede. Målgruppen er for unge mellem 13 - 25år.TILMELDING

På www.silkeborgung.dk eller ring/sms til Katrine Meyer 23 98 11 21

Fysisk Teater: Michelle Bercon:
Vi vil i løbet af ugen komme til at arbejde med de grundelæggende principper indenfor fysisk ekspressivt teater. Sammen skal vi skabe en mindre forestilling over vores tema, hvor vi bruger kroppen som fortælleredskab. Det er 4 dage med fokus på kropsbevidsthed og kropskontrol. Vi laver en grundig opvarmning hver dag og kommer ind på forskellige træningsmetoder.

Rap: Anders Hansen aka Facaden:
Fokuset vil ligge på tekstskrivning, opbygning af numre, levering og flow og ikke mindst indspilning af det skabte materiale. Altså alle de basale trin i hiphop - fra ide til færdigt nummer.

Billedkunst: Katrine Strange Meyer:
Vi skal arbejde med at udtrykke os igennem maleri, tegning, skulptur og installation. Undervejs vil der være små øvelser, der åbner op for kreativiteten, til gavn for processen og det ærlige udtryk. Der er ingen betingelser for at deltage, i billedværkstedet bestemmer vi selv hvad der er kunst -

Medie 'Hands -on': Anders Riber Nielsen:
Vi skal sammen udforske fiktion- og dokumentargenren 'hands-on'. Vi vil finde frem til, hvad der inspirerer os og hvordan vores egne erfaringer kan bruges i film. Det er processen som er i fokus.Hele workshoppen afsluttes med præsentation/performance for alle.Derudover vil alle deltagende gratis kunne opleve et fordrag med Per Vers d. 26/10 kl. 10.00 på Silkeborg Ungdomsskole.Tilmelding på www.silkeborgung.dk skriv til Katrine send hende en sms: 23 98 11 21.

Vi glæder os til at se jer.

Del med dine venner på FACEBOOK


Comments

Popular posts from this blog

To be or not to be - Statist

Når man er statist, er man ikke skuespiller. Man er tilstede på et filmset, et TV- set eller på en scene for at skabe liv rundt om spillet. Der er nogle klare retningslinjer for om man er statist eller spiller, hvilket handler om hvor vigtig den person du spiller er for handlingen. F.eks. hvis du har replikker, er du skuespiller.

2009 DR1 Forbrydelsen 2 - Mads og jeg er vigtige statist-efterforskere sammen med Sofie og Michael
Hvis du gerne vil være professionel skuespiller, skal du være opmærksom på, at statistarbejde ikke tæller som et skuespillerjob og helst ikke skal stå på dit CV. Hovedsageligt er det fordi statister ikke behøver at være skuespillere. Det kan virkeligheden være hvem som helst og det kræver ikke at man kan spille. I fagforbundet for skuespillere, må du heller ikke tage statistjobs pga. lønniveauet, der ikke matcher overenskomsten.
Skal man så ikke være statist?
Jo, for dælen da! Hvis du ikke har booket et professionelt job endnu og du ønsker at arbejde som skuespill…

Skuespiller i London?

Har du overvejet at finde jobs som skuespiller i udlandet? Flere muligheder åbner sig for tiden og et godt bud er at tage en tur til London. Jeg var i London første gang i 90'erne. Dengang var Stig Rossens skuespillerkarriere i fuld gang og han spillede hovedrollen i en af Londons helt store musicals Les Miserable. Siden har flere danskere startet deres skuespillerliv i der.
Følg Skuespillerblogs nye profil på Instagram


Uddannelse og kortere kurser
Der er flere måder at komme i gang på. Der er flere skoler, hvor du ligesom på Scenekunstskolerne her i Danmark kan tage en længere uddannelse. Det koster dog en del, men nogle af de bedste skoler findes i England. Der er optagelsesprøver på de fleste, hvor du bl.a. også skal op i en Shakespeare tekst.

Der er også andre muligheder. Hvis du allerede er uddannet kan det betale sig at bruge tid på at få undervisning i britisk udtale og lære nogle af de mest gængse dialekter.

Sommerferien kan også bruges til at tage på mindre skuespillerkurs…

Aktiviteter der kan føre til skuespillerjobs

Ved sidste Karriereworkshop for Skuespillere kom vi ind på, hvordan vi bedre kan planlægge vores hverdag og finde faste aktiviteter, der kan føre til mere skuespillerarbejde.
Her er en liste med gøremål, der kan holde dig beskæftiget. Der er sikkert en masse du allerede kender, men forhåbentlig er der også inspiration til at komme videre, når du føler at du er gået i stå. Tag evt. din kalender frem og lav en plan for den næste uge.

Billedet er fra kortfilmen Fri for Flemming - Se den på Ekko Shortlist og giv den en stemme
Kontakt og netværk
Tjekke castingsider for opgaver, workshops, netværksmøder og jobs (F.eks. på Spotlight, Onlincasting, IMDb, facebookgrupper, Jobscenen)Skrive mail til en skuespillerven eller andre branchevenner og lav en kaffedate. (..man kan også drikke te)Planlæg at skrive til castere, instruktører og producere . som du gerne vil arbejde med. Hvem? Hvor mange på en uge? Lav evt. en liste. og skrive opgaverne i kalenderen. Find ud af om du kender nogen, der kender …