Skip to main content

Michael Chekhov Skuespillerworkshop


Lær en af de bedste skuespillermetoder til at mestre dit talent og kom med på workshops i København. Se nye datoer her.
  • effektfuld karakterarbejde 
  • ægthed i dit spil
  • opnå fornemmelsen af, når det du gør, virker
  • lær en teknik, der når ud over din egen psykologi og liv
  • bliv en fantasifuld og superdygtig skuespiller 
Flere af principperne bliver brugt af nogle af verdens bedste og mest anerkendte skuespillere. Nu har du muligheden for at følge trop. Weekend workshop: Skuespillertræning ved Michelle Berçon

Kom med på en intensiv og forvandlende skuespillerworkshop, hvor du kommer til at lære nogle brugebare redskaber til at  skabe nuancerede karakterer og  metoder til at gøre  dig mere selvsikker til castings og brænde gennem på scenen eller foran kameraet.
Vi kommer til udforske flere af Michael Chekhovs principper sammen med øvelser, jeg har udviklet i min undervisning med skuespillere.

Det er vigtigt, at skuespillere selv kan mærke, når noget fungerer eller skal justeres. Da Chekhovs metode grundlæggende er undersøgelse og udforskning af ens eget instrument, får skuespilleren en stærkere og mere sikker følelse af det arbejde, der skal til. Metoden klæder skuespilleren på til at være mere selvstændig, turde følge sin intuition og opdage sit eget unikke udtryk.
I løbet af workshoppen vil vi arbejde med nogle korte tekster for at overføre det vi har lært til konkrete skuespilleropgaver. Deltagerne er velkomne til at tage egne tekster med, som de arbejder på.

Erfaring som skuespiller er en fordel - dvs. at du har spillet med i forestillinger, modtaget undervisning eller instruktion som skuespiller i andre sammenhænge.

Tilmelding
Skriv en mail, hvor du kort præsenterer dig selv til mail@michellebercon.com

Anbefalinger af undervisningen

Professionel karrierevejledning og skuespilundervisning til dig, der ønsker at arbejde seriøst med din skuespillerkarriere. Giv dig selv muligheden for at følge din drøm om en succesfuld karriere i Danmark eller i udlandet.


Del gerne med dine venner på facebookComments

Popular posts from this blog

To be or not to be - Statist

Når man er statist, er man ikke skuespiller. Man er tilstede på et filmset, et TV- set eller på en scene for at skabe liv rundt om spillet. Der er nogle klare retningslinjer for om man er statist eller spiller, hvilket handler om hvor vigtig den person du spiller er for handlingen. F.eks. hvis du har replikker, er du skuespiller.

2009 DR1 Forbrydelsen 2 - Mads og jeg er vigtige statist-efterforskere sammen med Sofie og Michael
Hvis du gerne vil være professionel skuespiller, skal du være opmærksom på, at statistarbejde ikke tæller som et skuespillerjob og helst ikke skal stå på dit CV. Hovedsageligt er det fordi statister ikke behøver at være skuespillere. Det kan virkeligheden være hvem som helst og det kræver ikke at man kan spille. I fagforbundet for skuespillere, må du heller ikke tage statistjobs pga. lønniveauet, der ikke matcher overenskomsten.
Skal man så ikke være statist?
Jo, for dælen da! Hvis du ikke har booket et professionelt job endnu og du ønsker at arbejde som skuespill…

Skuespiller i London?

Har du overvejet at finde jobs som skuespiller i udlandet? Flere muligheder åbner sig for tiden og et godt bud er at tage en tur til London. Jeg var i London første gang i 90'erne. Dengang var Stig Rossens skuespillerkarriere i fuld gang og han spillede hovedrollen i en af Londons helt store musicals Les Miserable. Siden har flere danskere startet deres skuespillerliv i der.
Følg Skuespillerblogs nye profil på Instagram


Uddannelse og kortere kurser
Der er flere måder at komme i gang på. Der er flere skoler, hvor du ligesom på Scenekunstskolerne her i Danmark kan tage en længere uddannelse. Det koster dog en del, men nogle af de bedste skoler findes i England. Der er optagelsesprøver på de fleste, hvor du bl.a. også skal op i en Shakespeare tekst.

Der er også andre muligheder. Hvis du allerede er uddannet kan det betale sig at bruge tid på at få undervisning i britisk udtale og lære nogle af de mest gængse dialekter.

Sommerferien kan også bruges til at tage på mindre skuespillerkurs…

Aktiviteter der kan føre til skuespillerjobs

Ved sidste Karriereworkshop for Skuespillere kom vi ind på, hvordan vi bedre kan planlægge vores hverdag og finde faste aktiviteter, der kan føre til mere skuespillerarbejde.
Her er en liste med gøremål, der kan holde dig beskæftiget. Der er sikkert en masse du allerede kender, men forhåbentlig er der også inspiration til at komme videre, når du føler at du er gået i stå. Tag evt. din kalender frem og lav en plan for den næste uge.

Billedet er fra kortfilmen Fri for Flemming - Se den på Ekko Shortlist og giv den en stemme
Kontakt og netværk
Tjekke castingsider for opgaver, workshops, netværksmøder og jobs (F.eks. på Spotlight, Onlincasting, IMDb, facebookgrupper, Jobscenen)Skrive mail til en skuespillerven eller andre branchevenner og lav en kaffedate. (..man kan også drikke te)Planlæg at skrive til castere, instruktører og producere . som du gerne vil arbejde med. Hvem? Hvor mange på en uge? Lav evt. en liste. og skrive opgaverne i kalenderen. Find ud af om du kender nogen, der kender …