Skuespilundervisning og karrierevejledning

Få undervisning i skuespilteknikker og coaching i skuespillerkarriere. Det er nu muligt, at du kan søge indivuduelt eller som gruppe. Skriv til mail@michellebercon.com

 Læs længere nede på siden om karrierevejledning og se priser..

Optagelsesprøver 

Jeg underviser hvert år skuespillere, der skal skal til optagelsesprøve på en skole eller andre slags auditions. Flere af mine elever er kommet ind på skoler i DK og i undlandet.
Du skal selv have tekst/materiale klar til undervisningen. Jeg kan i nogle tilfælde hjælpe med at finde monologer eller dialoger. Jo bedre du er forberedt til undervisningen, des færre timer behøver du.

Sørg for at starte med træningen i god tid. Gerne allerede nogle måneder inden en optagelsesprøve, for der er mange, der søger og få der kommer ind! Jeg anbefaler at man mindst får 5 sessioner inden en prøve, for at være ordentlig forberedt. Tit er der brug for en del flere.

Jeg tager IKKE elever ind, der kommer en uge før en prøve og som aldrig har spillet før. Meld dig til i god tid og vær seriøs omkring dit arbejde. Så kommer du længst :-)


Karrierevejledning for Skuespillere
Emner vi kan komme ind på i karrierevejledning: - skuespiller i udlandet, personlige blokeringer, showreel, hjemmeside, SoMe, undervisningsmuligheder, egen produktion, TV/Film, casting,  netværk m.m.

Få hjælp til at komme til det næste skridt i din karriere.
Vil du gerne til udlandet eller har du brug for hjælp til promovering via internettet?
Har du været professionel i nogle år, men har svært ved at holde motivationen oppe eller føler dig overset.
Måske er du helt ny og ved ikke, hvor du skal starte med at skabe kontakter og komme ud med dit talent.  Jeg bruger min erfaring til at guide dig til at finde den helt rette vej videre.


Skuespilundervisning for individuelle og grupper.
Du har mulighed for at hyre mig som din skuespillercoach. Hvis du ikke har fået undervisning før råder jeg som regelt til at du også får holdundervisning eller spiller sammen med andre ved siden af. Skuespil handler nemlig meget om forholdet mellem mennesker og hvordan vi reagerer og lytter til hinanden.


Hvis I er flere og har brug for gruppeundervisning er I meget velkomne til at kontakte mig. Priser for grupper varierer efter hvor mange I er samt antal timer og sted. Så send mig en mail eller ring for at få et tilbud. Jeg har mulighed for at finde lokaler.

Kontakt mig på mail@michellebercon.com - eller telefon 28 73 86 53


Priser for coaching /en-til-en undervisning
En session varer en time. 


Skuespilundervisning individuelt
1 x en session 
550kr

SPAR PENGE ved køb af flere timer:
Skuespilundervisning individuelt og til optagelsesprøver

3 x en session
1200kr

5 x en session
1850kr

8 x en session
2500kr


Karrierecoaching for Skuespillere

1 x en session
750kr

3 x en session
1800krOM MICHELLE

Jeg har beskæftiget mig med musik og skuespil siden jeg var teenager. Min skuespillerudannelse er stykket sammen af flere skoleophold bl.a. i London og Los Angeles. På den måde har jeg tillært mig flere forskellige teknikker, der rækker fra fysisk teater til filmskuespil. Jeg uddanner mig forsat og tager på Master Classes både i DK og i udlandet. 
Jeg har undervist i skuespilteknik for skuespillere både en til en og på workshops siden 2009. 

Udover at have medvirket i flere film og TV serier, er jeg i tillæg uddannet Højskole- og friskolelærer på Den frie Lærerskole i Ollerup. Bl.a. har jeg været dramalærer på Copenhagen International School, hvor jeg stadig arbejder som vikar i drama og dansk. 

Jeg bor i København, men  er født og opvokset i Jylland. Der har  jeg stor tilknytning til Silkeborg og Horsens, hvor min familie bor.

SKUESPILLER
Michelle er lige nu aktuel i TV serien Sunday, der går på Yousee's kanal og streaming tjeneste Xee. Her spiller hun bl.a. sammen med Melvin Kakooza, Lars Hjortshøj, Esben Dalsgard og Anders Brink
Sæson 2 kan ses fra 3. november 2019  kl. 21. 00 på Xee.
Følg med på Instagram https://www.instagram.com/missbercon/

Comments