Skuespillerblog bliver til en bog

 


Skuespillerblog bliver til en bog!! 

Jeg har længe gået med drømmen om, at skrive en bog til skuespillere og performere, som kan være en håndbog og støtte, når man mangler inspiration til at komme videre med karrieren eller går kreativt i stå. Jeg har taget tilløb det sidste år til at søge støtte til at udgive bogen. Og har jeg nu gjort det. Efter at have skrevet på bloggen her i flere år, synes jeg der er materiale nok til at få lavet en virkelig brugbar bog, der indeholder det, jeg synes, jeg manglede, da jeg startede ud som skuespiller. 

DE BEDSTE INDLÆG og RÅD her fra bloggen er jeg lige nu i fuld gang med at omskrive til bogform. Planen er, at det skal blive en uundværlig bog, som du kan slå op i, når du har brug for et godt råd eller inspiration til dit næste projekt. Bogen du tyer til, hvis du er gået i stå og  mit håb er, at det bliver den første bog man investerer i, når man starter ud som skuespiller.


Skriv til mail@michellebercon.com

SKUESPILLERHJEMMESIDE 

INSTAGRAM
SKUESPILLER
Michelle er lige nu aktuel i TV serien Sunday, der går på Yousee's kanal og streaming tjeneste Xee. Her spiller hun bl.a. sammen med Melvin Kakooza, Lars Hjortshøj, Esben Dalsgard og Anders Brink

Sunday showreel Michelle Bercon from Michelle Berçon on Vimeo.


Comments

Popular Posts