VIP SKUESPILLER med egen coachbook et personligt SKUESPILLER forløb for at starte på eller komme videre med dit liv som skuespiller. Du vil blive skarp på alle sider at din karriere og finde din egen vej til succes. VIP forløbet foregår over 6 sessioner, der varer en time pr. gang. Du får udleveret materiale med arbejdsopgaver og har mulighed for få optaget en god og brugbar scene til din showreel. Det kan foregå online og “in person”.

TRÆNING OG TEKNIK

Jeg ved om nogen, at det er svært at finde rundt i teknikker, råd og muligheder. Med mange års erfaring både som skuespiller og som skuespillercoach vil jeg meget gerne hjælpe dig på vej.

Hos mig har du mulighed for at få skuespiltræning, hjælp til optagelsesprøver, vejledning omkring karriere og personlig coaching.

Jeg har erfaring med Meisner, fysisk teater, Michael Chekhov, Shakespeare, filmskuespil og method acting. Jeg er en meget intuitiv underviser, der tager 100% udgangspunkt i eleven og dennes udvikling.

Flere af mine elever er kommet ind på skolespillerskoler, men for mig betyder det allermest, at du, når du går fra en time hos mig, kan mærke, at du udvikler dig i en positiv retning, og at du fornemmer styrken, ved at have fat i den lange ende selv.

VIP-Skuespillerforløbet– særligt introduktionstilbud

Hvorfor ikke starte nu. Du har nemlig mulighed for selv at tage hånd om din karriere og få tingene til at ske. Og jeg vil gerne hjælpe dig.

Ingen veje er lette, men med den rette indstilling og de rette værkstøjer, vil du være godt på vej mod den karriere, du ønsker dig. Måske er din familie ikke kunstnere, og måske får du ikke den støtte, som du synes, du har brug for. Måske ved du ikke hvor du skal starte eller også er du bare gået i stå.

Jeg vil støtte dig og hjælpe dig på vej. Kom på et personligt coaching forløb med mig, hvor vi sammen får set på din karriere, evt. personlige udfordringer og hvis du har brug for det også skuespiltræning.

VIP forløbet foregår over 6 sessioner, der varer en time pr. gang. Du får udleveret materiale med arbejdsopgaver og har mulighed for få optaget en god og brugbar scene til din showreel. Det kan foregå online og “in person”.

Forløbet vil blive fuldstændigt tilpasset dit behov.

Her er nogle af de enmer, som vi typisk vil arbejde med:

 • Personlig udvikling/udfordringer
 • Egne projekter
 • Film/TV branchen
 • Casting
 • Showreel
 • Optag en scene til showreel
 • Uskrevne regler
 • Netværk og synlighed på nettet
 • Promovering og agentur
 • Uddannelse
 • CV og billeder
 • Jobs i udlandet – UK/USA

Skriv til mail@michellebercon.com

SKUESPILLERHJEMMESIDE 

INSTAGRAM


SKUESPILLERBLOG bliver til en bog!! 

Jeg har længe gået med drømmen om at skrive en bog til Skuespillere og persfomerre, som kan være en håndbog og støtte, når man mangler et et råd eller går kreativt i stå. Jeg har taget tilløb det sidste år til at søge støtte til at udgive bogen. Og har nu gjort det. 
 
Efter at have skrevet på bloggen her i flere år, synes jeg der er materiale nok til at få lavet en bog, der indeholder det, jeg synes, jeg manglede, der jeg startede ud som skuespiller. 

Hvis du kunne tænke dig bogen, har du mulighed for at støtte projektet på Booomerang.dk Eller forud bestille den, ved at skrive til mail@michellebercon.com.OM MICHELLE
Jeg har beskæftiget mig med musik og skuespil siden jeg var teenager. Min skuespilleruddannelse er stykket sammen af flere skoleophold bl.a. i London og Los Angeles. På den måde har jeg tillært mig flere forskellige teknikker, der rækker fra fysisk teater til filmskuespil. Jeg uddanner mig forsat og tager på Master Classes både i DK og i udlandet. Jeg har undervist i skuespilteknik for skuespillere både en-til-en og på workshops siden 2009. 


Udover at have medvirket i flere film og TV serier, er jeg i tillæg uddannet Højskole- og friskolelærer på Den frie Lærerskole i Ollerup. bl.a. har jeg været dramalærer og vikar på Copenhagen International School i flere år.

SKUESPILLER
Michelle er lige nu aktuel i TV serien Sunday, der går på Yousee's kanal og streaming tjeneste Xee. Her spiller hun bl.a. sammen med Melvin Kakooza, Lars Hjortshøj, Esben Dalsgard og Anders Brink

Sunday showreel Michelle Bercon from Michelle Berçon on Vimeo.

Comments

Popular Posts