Masser af inspiration til din skuespillerkarriere


Velkommen til Skuespillerblog hvor både professionelle og aspirerende skuespillere kan finde inspiration til en sund og succesfuld karriere i en af verdens mest uforudsigelige brancher. Et liv som skuespiller. 

Man skal starte et sted og skulle du mangle inspiration eller idéer til hvordan du kommer igang, så er der her indlæg, der handler om det:


Når man søger ind på en skuespillerskole
Hvis du ikke har meget erfaring med tekst og rolleopbygning, så gælder det om at komme i gang i rigtig god tid, gerne 2-3 måneder inden din optagelsesprøve. Med mere erfaring kan du starte lidt senere. Her er det mest populære indlæg på Skuespillerblog om forberedelse på en skuespillerskole.


Professionel - kom godt igang med din karriere
Disse indlæg er skrevet til dig, som har behov for inspiration og hjælp til at komme videre med at blive hyret og få skabt retning på din karriere.
links til indlæg:

Skuespiller i udlandet
Som det er i Danmark lige nu, så er der ikke jobs nok til alle skuespillere og de fleste skuespillere har ekstra indtægtskilder ved siden af, for at få tingene til at løbe rundt. Det kan godt lade sig gøre at leve af sit skuespil i Danmark, men man skal være indstillet på at skabe sine egne produktioner langt hen ad vejen. Ønsker du at blive castet til flere projekter, er det ikke en dårlig idé at tage til andre lande. Flere skuespillere søger agenter og jobs i lande som England, Sverige, Tyskland og Frankrig. I EU har vi arbejdstilladelse, som danske statsborgere. Det ser lidt anderledes ud i USA.
links til indlæg:
Skab din karriere i udlandet
Bliv skuespiller i Hollywood
International Casting Master Class
Nancy Bishop Selftape tips

Som skuespiller gælder det om at få den rette hjælp og støtte. Der er kun én, der ved hvad der er bedst for dig og hvad der fungerer for dig. Nej, det er ikke mig, men dig selv. Så snart vi lærer at lytte til os selv og tage os selv seriøs, så åbner mulighederne for os. Mit håb er at du kan finde inspiration og retning ved at læse med her på min blog.


Tak, for fordi du læser med på Skuespillerblog, del gerne indlægget med dine venner på facebook.Comments

Popular Posts