Ordentligt igang med karrieren i 2018


GODT NYTÅR!!!! Først vil jeg gerne sige tak til alle jer, der læser med på Skuespillerblog og tak for alle de henvendelser jeg får fra jer. Og jeg håber at høre fra mange flere I det nye år. (se sidst i indlægget) Det at skabe et skuespillerliv er ikke altid lige til og for hver af os er der udfordringer, som vi dagligt møder. Når vi står sammen og deler vores erfaringer, er det nemmere at komme videre. Nogle gange er det bare rart, at vide man ikke er alene om det kaos, der følger med, når man har en kreativ sjæl. 

For mig har der været masser af udfordringer, som jeg til stadighed kæmper med. Jeg gør mit bedste for at lære af det og komme videre med fornyet kraft og visdom. Alt det vil jeg gerne dele med jer i det nye år og på den måde være med til at støtte dig, som har samme drømme og passion omkring et succesfuldt skuespillerliv.

Hvis du er ny her på bloggen, vil jeg sige velkommen til. Forhåbentlig kan du finde noget hjælp og få nogle idéer til at komme videre med din karriere. Indholdet i indlæggene handler både om forretningsdelen af skuespillerlivet, skuespillerøvelser, træning og personlig udvikling. 

Her nogle rigtig gode indsigter fra den walisiske skuespillerinde Fionnula Flanningan, som har en karriere der spænder over 50 år i både teater, film og TV. I videoen her fortæller hun, hvordan hun selv måtte tage sin skæbne i egen hånd og skabe det materiale, som gav hende gennembrud. Hun fortæller også om, hvorfor det er så vigtig at skabe ting selv som skuespiller og kunstner. De gode historier om Skuespillerblog. 
Hvis du ikke er ny her på bloggen og har kunne bruge et råd eller to i den tid du har læst med, så vil jeg meget gerne høre fra dig. Hvilke råd eller indlæg har betydet noget for dig og din karriere? Har du en god historie om Skuespillerblog, som du har lyst til at dele? 

Som sagt er du også velkommen til at kontakte mig med spørgsmål eller gode tips. Måske har du et event, som er relevant at fortælle om. 

Kontakt mig på mail@michellebercon.com 


Professionel karrierevejledning og skuespilundervisning til dig, der ønsker at arbejde seriøst med din skuespillerkarriere. Giv dig selv muligheden for at følge din drøm om en succesfuld karriere i Danmark eller i udlandet.


Del gerne indlægget på facebook


Comments

Popular Posts