Skuespilundervisning og karrierevejledning

Få undervisning i skuespilteknikker og coaching i skuespillerkarriere. Du kan søge individuelt eller som gruppe. Undervisning foregår i Kbh eller Online 
Skriv til mail@michellebercon.com
Læs længere nede på siden om karrierevejledning og se priser..

Jeg ved om nogen, at det er svært at finde rundt i teknikker, råd og muligheder. Med mange års erfaring både som skuespiller og som skuespillercoach vil jeg meget gerne hjælpe dig på vej.

Hos mig har du mulighed for at få skuespiltræning, hjælp til optagelsesprøver, vejledning omkring karriere og personlig coaching. 


Optagelsesprøver 

Jeg underviser hvert år skuespillere, der skal skal til optagelsesprøve på en skole eller andre slags auditions. Flere af mine elever er kommet ind på skoler i DK og i undlandet.
Du skal selv have tekst/materiale klar til undervisningen. Jeg kan i nogle tilfælde hjælpe med at finde monologer eller dialoger. Jo bedre du er forberedt til undervisningen, des færre timer behøver du.

Sørg for at starte med træningen i god tid. Gerne allerede nogle måneder inden en optagelsesprøve, for der er mange, der søger og få der kommer ind! Jeg anbefaler at man mindst får 5 sessioner inden en prøve, for at være ordentlig forberedt. Tit er der brug for en del flere.

Meld dig til i god tid, så kommer du længst :-)


Karrierevejledning for Skuespillere
Emner vi kan komme ind på i karrierevejledning: - skuespiller i udlandet, personlige blokeringer, showreel, hjemmeside, SoMe, undervisningsmuligheder, egen produktion, TV/Film, casting,  netværk m.m.

Få hjælp til at komme til det næste skridt i din karriere.
Vil du gerne til udlandet eller har du brug for hjælp til promovering via internettet?
Har du været professionel i nogle år, men har svært ved at holde motivationen oppe eller føler dig overset.

Måske er du helt ny og ved ikke, hvor du skal starte med at skabe kontakter og komme ud med dit talent.  Jeg bruger min erfaring til at guide dig til at finde den helt rette vej videre.

Flere af mine elever er kommet ind på skolespillerskoler, men for mig betyder det allermest, at du, når du går fra en time hos mig, kan mærke, at du udvikler dig i en positiv retning, og at du fornemmer styrken, ved at have fat i den lange ende selv.

Hvis I er flere og har brug for gruppeundervisning er I meget velkomne til at kontakte mig. Priser for grupper varierer efter hvor mange I er samt antal timer og sted. Så send mig en mail eller ring for at få et tilbud. Jeg har mulighed for at finde lokaler.

Kontakt mig på mail@michellebercon.com - eller telefon 28 73 86 53
Undervisningen foregår i København og/eller Online
OM MICHELLE

Jeg har beskæftiget mig med musik og skuespil siden jeg var teenager. Min skuespilleruddannelse er stykket sammen af flere skoleophold bl.a. i London og Los Angeles. På den måde har jeg tillært mig flere forskellige teknikker, der rækker fra fysisk teater til filmskuespil. Jeg uddanner mig forsat og tager på Master Classes både i DK og i udlandet. Jeg har undervist i skuespilteknik for skuespillere både en-til-en og på workshops siden 2009. 

Udover at have medvirket i flere film og TV serier, er jeg i tillæg uddannet Højskole- og friskolelærer på Den frie Lærerskole i Ollerup. bl.a. har jeg været dramalærer og vikar på Copenhagen International School i flere år.

Sunday showreel Michelle Bercon from Michelle Berçon on Vimeo.

SKUESPILLER
Michelle er lige nu aktuel i TV serien Sunday, der går på Yousee's kanal og streaming tjeneste Xee. Her spiller hun bl.a. sammen med Melvin Kakooza, Lars Hjortshøj, Esben Dalsgard og Anders Brink

Følg med på Instagram https://www.instagram.com/missbercon/

Comments

Popular Posts