Skuespillerblog bliver til en bog

 


Skuespillerblog bliver til en bog!! 

Jeg har længe gået med drømmen om, at skrive en bog til skuespillere og performere, som kan være en håndbog og støtte, når man mangler inspiration til at komme videre med karrieren eller går kreativt i stå. Jeg har taget tilløb det sidste år til at søge støtte til at udgive bogen. Og har jeg nu gjort det. Efter at have skrevet på bloggen her i flere år, synes jeg der er materiale nok til at få lavet en virkelig brugbar bog, der indeholder det, jeg synes, jeg manglede, da jeg startede ud som skuespiller. 

DE BEDSTE INDLÆG og RÅD her fra bloggen er jeg lige nu i fuld gang med at omskrive til bogform. Planen er, at det skal blive en uundværlig bog, som du kan slå op i, når du har brug for et godt råd eller inspiration til dit næste projekt. Bogen du tyer til, hvis du er gået i stå og  mit håb er, at det bliver den første bog man investerer i, når man starter ud som skuespiller.


VIP SKUESPILLER - med din egen coach 

book et personligt forløb for at starte på eller komme videre med dit liv som skuespiller. Du vil blive skarp på alle sider at din karriere og finde din egen vej til succes. VIP forløbet foregår over 6 sessioner, der varer en time pr. gang. Du får udleveret materiale med arbejdsopgaver og har mulighed for få optaget en god og brugbar scene til din showreel. Det kan foregå online og “in person”.

Jeg ved om nogen, at det er svært at finde rundt i teknikker, råd og muligheder. Med mange års erfaring både som skuespiller og som skuespillercoach vil jeg meget gerne hjælpe dig på vej.

Hos mig har du mulighed for at få skuespiltræning, hjælp til optagelsesprøver, vejledning omkring karriere og personlig coaching.

Jeg har erfaring med Meisner, fysisk teater, Michael Chekhov, Shakespeare, filmskuespil og method acting. Jeg er en meget intuitiv underviser, der tager 100% udgangspunkt i eleven og dennes udvikling.

Flere af mine elever er kommet ind på skolespillerskoler, men for mig betyder det allermest, at du, når du går fra en time hos mig, kan mærke, at du udvikler dig i en positiv retning, og at du fornemmer styrken, ved at have fat i den lange ende selv. 

Læs mere her

Skriv til mail@michellebercon.com

SKUESPILLERHJEMMESIDE 

INSTAGRAM


OM MICHELLE
Jeg har beskæftiget mig med musik og skuespil siden jeg var teenager. Min skuespilleruddannelse er stykket sammen af flere skoleophold bl.a. i London og Los Angeles. På den måde har jeg tillært mig flere forskellige teknikker, der rækker fra fysisk teater til filmskuespil. Jeg uddanner mig forsat og tager på Master Classes både i DK og i udlandet. Jeg har undervist i skuespilteknik for skuespillere både en-til-en og på workshops siden 2009. 


Udover at have medvirket i flere film og TV serier, er jeg i tillæg uddannet Højskole- og friskolelærer på Den frie Lærerskole i Ollerup. bl.a. har jeg været dramalærer og vikar på Copenhagen International School i flere år.

SKUESPILLER
Michelle er lige nu aktuel i TV serien Sunday, der går på Yousee's kanal og streaming tjeneste Xee. Her spiller hun bl.a. sammen med Melvin Kakooza, Lars Hjortshøj, Esben Dalsgard og Anders Brink

Sunday showreel Michelle Bercon from Michelle Berçon on Vimeo.


Comments

Popular Posts