PERSONLIGT SKUESPILLERFORLØB med din egen coach
book et personligt SKUESPILLER forløb 
Du vil blive skarp på alle sider at din karriere og finde din egen vej til succes. 

Skuespillerforløbet foregår over 4 sessioner, der varer en time pr. gang. Du får udleveret materiale med arbejdsopgaver, og sammen laver vi en den bedste plan der bringer dig tættere på det liv, du drømmer om som skuespiller og kunstner. Det kan foregå online og “in person”.  Priser og forløb

Skriv til mail@michellebercon.com for at aftale en tid. 


Hvorfor ikke starte nu? 

Du er den eneste, der virkelig kan tage hånd om din karriere og få tingene til at ske. Og jeg vil gerne hjælpe dig.

Ingen veje er lette, men med den rette indstilling og de rette værkstøjer, vil du være godt på vej mod den karriere, du ønsker dig. Måske er din familie ikke kunstnere, og måske får du ikke den støtte, som du synes, du har brug for. Måske ved du bare ikke hvor du skal starte eller også er du gået helt i stå.

Jeg vil støtte dig og hjælpe dig på vej. Kom på et personligt coaching forløb med mig, hvor vi sammen får set på din karriere, evt. personlige udfordringer og muligheder for skuespiltræning, hvis du har brug for det.

Du får udleveret materiale i form af en e-bog med arbejdsopgaver og sammen udvikler vi en plan, som får dig op på det næste niveau i din karriere. Det kan foregå online og “in person”.


Forløbet vil blive fuldstændigt tilpasset dit behov.

Her er nogle af de emner, som vi typisk vil arbejde med:

 • Personlig udvikling/udfordringer
 • Egne projekter
 • Film/TV branchen
 • Casting
 • Showreel
 • Uskrevne regler
 • Netværk og synlighed på nettet
 • Promovering og agentur
 • Uddannelse
 • CV og billeder
 • Jobs i udlandet – UK/USA

SKUESPILTRÆNING OG TEKNIK 

Det kan være svært at finde rundt i teknikker, råd og muligheder. Med mange års erfaring både som skuespiller og som skuespillercoach vil jeg meget gerne hjælpe dig på vej.

Siden 2008 har jeg beskæftiget mest med Michael Chekhovs teknik, som netop arbejder med alle facetter af skuespillerens instrument, som stemme, krop og fantasi. 

I min undervisning bruger jeg dele af flere teknikker, men tager 100% udgangspunkt i eleven og dennes udvikling.

Flere af mine elever er kommet ind på skolespillerskoler, men for mig betyder det allermest, at du udvikler dig i en positiv retning, og at du fornemmer styrken ved at have fat i den lange ende selv.

Da jeg startede i 90'erne var det med fysisk teater og performanceteater og i de seneste år jeg har hovedsageligt arbejdet med film og TV-mediet som skuespiller.  Derfor har jeg sørget for også at uddanne mig indenfor Amerikanske teknikker som Meisner teknik og Lee Strasbergs metode.

Selvom filmskuespil er mest fremme for tiden, er det vigtigt at skuespilleren også udforsker sit instrument indenfor andre genre -  altså afsøger sin krop og stemmes muligheder og grænser. Det er uvurderligt at kunne bruge kroppen frit uden at dømme. På den måde har du nemlig adgang til alle de karakterer, du kan drømme om at spille. 


Skriv til mail@michellebercon.com


SKUESPILLERHJEMMESIDE 

INSTAGRAMOM MICHELLE
Michelle har beskæftiget sig med musik og skuespil siden hun var teenager. Hendes skuespilleruddannelse er stykket sammen af flere skoleophold bl.a. i London og Los Angeles. På den måde har hun tillært sig flere forskellige teknikker, der rækker fra fysisk teater til filmskuespil. Hun mener, det er vigtigt at holde sig i gang og at uddanne sig forsat. Når det er muligt tager hun derfor ofte på Master Classes både i DK og i udlandet. Hun har undervist i skuespilteknik for skuespillere både en-til-en og på workshops siden 2009. Udover at have medvirket i flere film og TV serier, er hun uddannet Højskole- og friskolelærer på Den frie Lærerskole i Ollerup. bl.a. har været dramalærer på Copenhagen International School.


SKUESPILLER
Michelle er lige nu aktuel i TV serien Sunday, der går på Yousee's kanal og streaming tjeneste Xee. Her spiller hun bl.a. sammen med Melvin Kakooza, Lars Hjortshøj, Esben Dalsgard og Anders Brink

Sunday showreel Michelle Bercon from Michelle Berçon on Vimeo.

Comments

Popular Posts