Planlæg din tid og din næste hovedrolle

Tiden står stille for tiden eller sådan føles det. Jeg synes, det kan være svært at finde ud af, hvad jeg skal bruge min kreative energi på. Det er oplagt at finde på nye projekter eller finde de gamle idéer frem fra skuffen og gå i gang med skrive og udvikle på sine egne teaterstykker, TV idéer eller film.  Men hvor skal man starte?Er du en af dem der ligesom mig er god til at få idéer og begynde på dem, men har svært at få dem gennemført, enten fordi noget andet tog din tid eller du mistede begejstringen?

Måske har du en masse gode projekter liggende, hvor det er svært at vælge, hvilket du skal kaste dig over?

I dette blogindlæg får du en sikker planlægningsmetode, der kan sætte gang i processen med at skabe dit egen fantastiske TV serie, en helt unik forestilling eller den næste store spillefilm med dig selv i hovedrollen. Den er rigtig god, når du enten føler dig overvældet eller kæmper med at holde ilden tændt til at gennemføre dit projekt. 

Jeg har forskellige projekter på mit arbejdsbord: 3 påbegyndte bøger, hvor den ene er skrevet næsten færdig, en spillefilm, en tv-serie og idéer til SoMe videoer osv. For ikke at blive overvældet har jeg fundet på en metode til hver dag eller ugentligt at vælge, hvad jeg skal arbejde med. 


VÆLG DAGENS ELLER UGENS PROJEKT

1. HURTIG BRAINSTORM 15 - 30 min. Giv dig selv højst en halvtime til at gå alle projekterne igennem og lav en kort brainstorm på idéer til hvert projekt. Nogle gange kommer der sikkert flere ting - også nye idéer, andre gange kommer der ikke rigtig noget nyt. Det er helt ok

2. MÆRK EFTER. Efter den halve time er gået skal du se på dine noter og mærke efter hvilke idéer du gerne vil arbejde videre med i dag eller i denne uge, hvis du har mulighed for at fordybe dig i det i flere dage. Gå efter den første impuls og læg derefter de andre projekter til side. 


3. PLANLÆG. Beslut dig for hvor lang tid du vil bruge på opgaven i dag. 1 - 2 - 3 timer? Sæt evt. et ur til når tiden er gået. Ved at sætte tid på gør du opgaven overskuelig. Korte tidsperioder er bedre end lange, fordi du automatisk vil være mere fokuseret og mere effektiv... Til sidst skal du beslutte, hvad vil du gerne have nået på den tid. Skal du have lavet en disposition eller skrevet 3 scener færdig? 

Det er en utrolig effektiv måde at skabe noget på. Husk at tit tager ting længere tid end man tror. Men det vigtigste er at du kommer i gang og ser fremskridt. Jeg håber du kan bruge øvelsen til noget og at du er godt på vej til at skabe den karriere du drømmer om. 

Jeg vil gerne høre fra dig 

Find mig evt. på instagram @missbercon eller skriv en mail til mail@michellebercon.com. Hvilke emner og indlæg vil være relevant for dig at læse om på Skuespillerblog? 

Hav en skøn uge 

Michelle :-)


FÅ PERSONLIG VEJLEDNING

Jeg ved om nogen, at det er svært at finde rundt i teknikker, råd og muligheder. Med mange års erfaring både som skuespiller og som skuespillercoach vil jeg meget gerne hjælpe dig på vej.

Hos mig har du mulighed for at få vejledning omkring din karriere og sparring ved dine egne  projekter, skuespiltræning som gruppe og hjælp til optagelsesprøver.

Jeg er uddannet underviser og projektleder. Som skuespiller har jeg gennem de sidste 20 år fået erfaring med fysisk teater, Michael Chekhov, Shakespeare, filmskuespil, Meisnerteknik og Method Acting. Jeg er en meget intuitiv underviser, der tager 100% udgangspunkt i dig og din udvikling.

Flere af mine elever er kommet ind på skolespillerskoler, men for mig betyder det allermest, at du kan mærke, at du udvikler dig i en positiv retning, og at du fornemmer styrken ved at have fat i den lange ende selv. 

Læs mere her

Skriv til mail@michellebercon.com

SKUESPILLERHJEMMESIDE 

INSTAGRAM

SKUESPILLER
Michelle er lige nu aktuel i TV serien Sunday, der går på Yousee's kanal og streaming tjeneste Xee. Her spiller hun bl.a. sammen med Melvin Kakooza, Lars Hjortshøj, Esben Dalsgard og Anders Brink

Sunday showreel Michelle Bercon from Michelle Berçon on Vimeo.Comments

Popular Posts