Online Coaching for Skuespillere

Få godt styr på din karriere og dit liv som skuespiller. Er der noget der driller og har du brug for vejledning til at komme videre til det næste niveau? Eller skal du i gang med et projekt, som du har brug for sparring til?


DU KAN BOOKE EN ENKEL COACHING ELLER KOMME PÅ ET LÆNGERE FORLØB.

Få 10% for dit første forløb, skriv til mail@michellebercon.com
(skriv "10 procent" i emnefeltet)

Kom i gang med det du brænder for og drømmer om.

En skuespillerkarriere kræver fokus, vedholdenhed og ikke mindst kærlighed til faget. Hvis du gerne vil udvikle dig i den rigtige retning, for komme videre til det næste niveau i din skuespillerkarriere, så er du kommet til det rette sted. 

Hvis man gerne vil frem og få succes, må man ofte gå sine egne veje. Det hjælper sjældent at kopiere andres måder at gøre det på. Det kræver mod og tillid at tro på sig selv og ikke blive påvirket af, hvad de andre gør og tænker. Karrierevejledningen hos mig har derfor 3 væsentlige punkter.

1) At få en klar idé om hvad du vil og hvorfor. 

2) At få en klar forståelse af hvordan branchen fungerer og din plads iden.

3) At rydde op i overbevisninger, der holder dig tilbage, så du kan gå din egen unikke vej. 


Blindgyder:

- hvad de andre gør, siger og mener

Nogle gange er det ikke meget, der skal til, for at man kommer det rette spor. Det er tit noget med at få klart identificeret, hvad det næste skridt skal være og få sat i gang med de rette aktiviteter. Dette kan være let for nogle og meget svært for andre. 

En af de ting, der kan spænde ben for dig, er, hvis du kigger for meget på, hvad de andre gør og sammenligner dig med dem. Det kan være direkte demotiverende og skadeligt for din karriere at være og gøre det samme, som de andre. 

En anden grund kan være, hvis du ikke føler, at du får den rette opbakning eller du lytter for meget til andres råd, som ikke er en fordel for dig. 

At styre din egen karriere kan være overvældende, og der kan være ting, som du synes, du burde gøre men ikke har energi eller lyst til. Det er sjældent noget man kan klare alene. Jeg hjælper dig med at finde ud af hvad, der holder dig tilbage og få energi til tage de rette trin fremad. 


BOOK ET PERSONLIGT SKUESPILLERFORLØB

Du vil blive skarp på alle sider at din karriere og finde din egen vej til succes. 

Skuespillerforløbet foregår over 4 sessioner, der varer en time pr. gang. Du får udleveret materiale med arbejdsopgaver, og sammen laver vi en den bedste plan der bringer dig tættere på det liv, du drømmer om som skuespiller og kunstner. Forløbet foregår online, så du kan nemt passe det ind, uanset hvor du er. 


Skriv til mail@michellebercon.com for at aftale en tid. 
(husk at skrive "10 procent" i emnefeltet, for at få rabat)


Hvorfor ikke starte nu? 

Du er den eneste, der virkelig kan tage hånd om din karriere og få tingene til at ske. Og jeg vil gerne hjælpe dig.

Med den rette indsigt og de rette værkstøjer, vil du være godt på vej mod den karriere, du ønsker dig. Måske er din familie ikke kunstnere, og måske får du ikke den støtte, som du synes, du har brug for. Måske ved du bare ikke hvor du skal starte.

Jeg vil støtte dig og hjælpe dig på vej. Kom på et personligt coaching forløb med mig, hvor vi sammen får set på din karriere, evt. personlige udfordringer og muligheder for skuespiltræning, hvis du har brug for det.

Du får udleveret materiale i form af en e-bog med arbejdsopgaver og sammen udvikler vi en plan, som får dig op på det næste niveau i din karriere. 


Forløbet vil blive fuldstændigt tilpasset dit behov.

Her er nogle af de emner, som vi typisk vil arbejde med:

 • Personlig udvikling/udfordringer - herunder ØKONOMI
 • Egne projekter
 • Film/TV branchen
 • Casting
 • Showreel
 • Jobs i udlandet – UK/USA
 • Uskrevne regler
 • Netværk og synlighed på nettet
 • Promovering og agentur
 • Uddannelse
 • CV og billeder

WEEKEND WORKSHOP

Lige nu kan du komme med på en helt fantastisk skuespillerworkshop, hvor vi både arbejder med skuespilteknik og karriere. Du møder andre skuespillere, får virkelige gode teknikker til at udvikle din karakter til film og TV-roller og mulighed for personlig vejledning på din karriere.  LÆS MERE HER
SKUESPILTRÆNING OG TEKNIK 

Det kan være svært at finde rundt i teknikker, råd og muligheder. Med mange års erfaring både som skuespiller og som skuespillercoach vil jeg meget gerne hjælpe dig på vej.

Siden 2008 har jeg beskæftiget mest med Michael Chekhovs teknik, som netop arbejder med alle facetter af skuespillerens instrument, som stemme, krop og fantasi. Systemet består af flere elementer, som hjælper skuespilleren med at udforske sit instrument og skabe nuancerede karakterer på en sund og engagerende måde. 

 Den psykologiske gestus er meget central i teknikken. Her arbejder skuespilleren meget konkret med en fysisk bevægelse, der hænger sammen med karakterens indre psykologiske tilstand. Kendskabet til denne metode hjælperskuespilleren med at gøre sig fri fra evt. begrænsende intellektuelle overvejelser, som kan stå i vejen for at skabe en unik og hel karakter. Teknikken fungerer godt både foran kameraet og på scenen. I min undervisning bruger jeg dog dele af flere teknikker og tager 100% udgangspunkt i eleven og dennes udvikling.

Flere af mine elever er kommet ind på skolespillerskoler, men for mig betyder det allermest, at du udvikler dig i en positiv retning, og at du fornemmer styrken ved at have fat i den lange ende selv.


Skriv til mail@michellebercon.com


SKUESPILLERHJEMMESIDE 

INSTAGRAM

Comments

Popular Posts