Online Coaching for Skuespillere

Få godt styr på din karriere og dit liv som skuespiller. Er der noget der driller og har du brug for vejledning til at komme videre til det næste niveau? Eller skal du i gang med et projekt, som du har brug for sparring til?


DU KAN BOOKE EN ENKEL COACHING ELLER KOMME PÅ ET LÆNGERE FORLØB.

Kom i gang med det du brænder for og drømmer om.

Blindgyder:

- hvad de andre gør, siger og mener

Nogle gange er det ikke meget, der skal til, for at man kommer det rette spor. Det er tit noget med at få klart identificeret, hvad det næste skridt skal være og få sat i gang med de rette aktiviteter. Dette kan være let for nogle og meget svært for andre. 

En af de grunde, der kan spænde ben for dig, er, hvis du kigger for meget på, hvad de andre gør og sammenligner dig med andre. 

En anden grund kan være, hvis du ikke føler, at du får den rette opbakning eller du lytter for meget til andres råd, som ikke er en fordel for dig. 

Det kan være overvældende, og der kan være ting, som du synes, du burde gøre men ikke har energi eller lyst til. Det gælder om at få sorteret ud i det, der holder dig tilbage og få energi til gøre det rette. 

Der er en særlig vej du skal og for finde den, skal du have fokus hos dig selv og ikke på hvad de andre gør. Din styrke og kreativitet skal du tage alvorlig. Det kræver, at du lærer at stole på dig selv og lytte til dig selv. 


BOOK ET PERSONLIGT SKUESPILLERFORLØB

Du vil blive skarp på alle sider at din karriere og finde din egen vej til succes. 

Skuespillerforløbet foregår over 4 sessioner, der varer en time pr. gang. Du får udleveret materiale med arbejdsopgaver, og sammen laver vi en den bedste plan der bringer dig tættere på det liv, du drømmer om som skuespiller og kunstner. Forløbet foregår online, så du kan nemt passe det ind, uanset hvor du er. 


Skriv til mail@michellebercon.com for at aftale en tid. 


Hvorfor ikke starte nu? 

Du er den eneste, der virkelig kan tage hånd om din karriere og få tingene til at ske. Og jeg vil gerne hjælpe dig.

Ingen veje er lette, men med den rette indstilling og de rette værkstøjer, vil du være godt på vej mod den karriere, du ønsker dig. Måske er din familie ikke kunstnere, og måske får du ikke den støtte, som du synes, du har brug for. Måske ved du bare ikke hvor du skal starte eller også er du gået helt i stå.

Jeg vil støtte dig og hjælpe dig på vej. Kom på et personligt coaching forløb med mig, hvor vi sammen får set på din karriere, evt. personlige udfordringer og muligheder for skuespiltræning, hvis du har brug for det.

Du får udleveret materiale i form af en e-bog med arbejdsopgaver og sammen udvikler vi en plan, som får dig op på det næste niveau i din karriere. Det kan foregå online og “in person”.


Forløbet vil blive fuldstændigt tilpasset dit behov.

Her er nogle af de emner, som vi typisk vil arbejde med:

 • Personlig udvikling/udfordringer
 • Egne projekter
 • Film/TV branchen
 • Casting
 • Showreel
 • Jobs i udlandet – UK/USA
 • Uskrevne regler
 • Netværk og synlighed på nettet
 • Promovering og agentur
 • Uddannelse
 • CV og billeder

SKUESPILTRÆNING OG TEKNIK 

Det kan være svært at finde rundt i teknikker, råd og muligheder. Med mange års erfaring både som skuespiller og som skuespillercoach vil jeg meget gerne hjælpe dig på vej.

Siden 2008 har jeg beskæftiget mest med Michael Chekhovs teknik, som netop arbejder med alle facetter af skuespillerens instrument, som stemme, krop og fantasi. 

Systemet består af flere elementer, som hjælper skuespilleren med at udforske sit instrument og skabe

nuancerede karakterer på en sund og engagerende måde. 

Den psykologiske gestus er meget central i teknikken. Her arbejder skuespilleren meget konkret med en fysisk bevægelse, der

hænger sammen med karakterens indre psykologiske tilstand. Kendskabet til denne metode hjælper

skuespilleren med at gøre sig fri fra evt. begrænsende intellektuelle overvejelser, som kan stå i vejen

for at skabe en unik og hel karakter. Teknikken fungerer godt både foran kameraet og på scenen.

I min undervisning bruger jeg dog dele af flere teknikker og tager 100% udgangspunkt i eleven og dennes udvikling.

Flere af mine elever er kommet ind på skolespillerskoler, men for mig betyder det allermest, at du udvikler dig i en positiv retning, og at du fornemmer styrken ved at have fat i den lange ende selv.Skriv til mail@michellebercon.com


SKUESPILLERHJEMMESIDE 

INSTAGRAM

Comments

Popular Posts