Bedre økonomi som skuespiller.


Er du også møgtræt af at skulle have pengejobs, som ikke siger dig noget eller at have en usikker økonomi?

Jeg har funderet en del over, hvordan jeg som kunstner kan leve af det, jeg brænder for.  Inderst inde tror jeg ikke på tesen om, at man som kunstner SKAL VÆRE FATTIG til ens gennembrud kommer. Selvom det nok desværre er den overbevisning, jeg primært har levet efter det meste af mit liv. For at skabe en vedvarende forandring i min økonomi, har jeg måtte ændre på mit forhold til penge og smide nogle gamle overbevisninger ud af døren. Et arbejde der fortsat er i gang. 

Derfor kommer det næste år til at handle om hvordan jeg som kunstner/skuespiller kan bruge mit potentiale på allerbedste vis til at skabe ET RIGT LIV MED MANGE MULIGHEDER uanset hvordan skuespillerkarrieren udfolder sig. 

En af mine gaver er, at jeg er elsker at vejlede og hjælpe andre på vej til det de drømmer om. I det hele taget er menneskets potentiale virkeligt spændende. Noget af det mest tilfredstillende for mig er at se skuespillere gå fra en coaching hos mig med begejstring og energi for at skabe det liv og den karriere, de drømmer om. Jeg elsker det virkeligt!

SKUESPILLERNETVÆRK MED FOKUS PÅ ØKONOMI OG RIGDOM

Vil du være med i forandringen eller har du allerede skabt det rige skuespillerliv du drømmer om? Ved at tage del i samtalerne, kan vi støtte hinanden, finde inspiration og på den må få et netværk med andre, der har det på samme måde og deler de samme drømme. 

Hvis du har lyst til at gøre dig selv den tjeneste at skabe mere rigdom og bedre økonomi i det kommende år, som kunstner, udfordrer jeg dig til at svare på følgende spørgsmål og dele svaret med os andre. 

Hvad er dine særlige gaver, som du kan dele med verden og hvordan kan de kombineres med din drøm om et rigt skuespillerliv? 

Du kan dele dine tanker på flere måder:

1) Den private: Skriv en e-mail til mig mail@michellebercon.com og fortæl om hvilke gaver, du gerne vil kombinere med et rigt skuespillerliv i 2022.

2) Hos mig: Følg missbercon på instagram og skriv dit svar under opslaget om dette emne. 

3) Hos dig: Lav et opslag med svaret på din egen instagram/facebookprofil og tag mig, så jeg kan følge dig og støtte op om din fremgang.
Brug evt. hashtagene: #vipskuespiller #rigskuespiller #rigkunstner #detheleværd #jegkangodt 

Måske kender du nogen, som også er kunstner og har lyst til at bruge det nye år på at skabe en bedre økonomi. Alle må være med og derfor må du gerne dele denne mail eller tagge dem i mine opslag på instagram. Er det ikke helt nok, og synes du, at er du klar til at arbejde mere intens med din karriere som skuespiller, kan du også hyre mig som din personlige coach.  


DU KAN BOOKE EN ENKEL COACHING ELLER KOMME PÅ ET LÆNGERE FORLØB.

Få 10% for dit første forløb, skriv til mail@michellebercon.com


Du vil blive skarp på alle sider at din karriere og finde din egen vej til succes. 

Skuespillerforløbet foregår over 4 sessioner, der varer en time pr. gang. Du får udleveret materiale med arbejdsopgaver, og sammen laver vi en den bedste plan der bringer dig tættere på det liv, du drømmer om som skuespiller og kunstner. Forløbet foregår online, så du kan nemt passe det ind, uanset hvor du er. 


Skriv til mail@michellebercon.com for at aftale en tid.


Tak for i år!
Jeg håber, du er med på udfordringen om et rigere 2022. At du vil være med til at gøre det nye år sjovere og rigere. Både for dig selv og dem der nyder godt at dit særlige talent som skuespiller. Jeg glæder mig til at høre fra dig.  


Glædelig jul og godt nytår!

De bedste hilsner,

Michelle <3Links

Comments

Popular Posts