Få skuespillerfærdigheder til HALV pris

Godt nytår!

Det er nu muligt at få coaching både på skuespillertræning og karrierevejledning til halv pris. 

Her er derfor 3 gode muligheder for at gøre noget godt for skuespillerkarrieren i 2022 . Helt særligt afholder jeg min første skuespilworkshop i lang tid. 

Mit navn er Michelle og jeg er underviser, skuespillercoach og skuespiller. Gennem de sidste 10 år har jeg hjulpet flere skuespillere i gang med deres karrierer. Jeg tror på, at du kan meget mere end du tror og jeg ved, at med de rette værktøjer kan du komme i gang med det, som kan tage dig til det næste niveau af din skuespillerkarriere, hvad enten du er godt i gang eller lige begyndt. 3 pakker  

1) Karrierevejledning
Der er mange der er allerede har været gennem et karriereforløb hos mig, og fået sat gang i karrieren. Det er skønt at se skuespillere få fat i den lange ende selv og blive mere skarp på at styre deres karriere derhen, hvor de ønsker. Efterhånden har jeg lært at man ikke kan kopiere andres succes, for at opnå sine egne mål. Det kræver derfor mod og tillid at tro på sig selv og finde sin egen vej. 
Karrierevejledning hos mig har 3 væsentlige punkter. 


1) At få en klar idé om hvad du vil og hvorfor. 

2) At få en klar forståelse af hvordan branchen fungerer og din plads i den.

3) At rydde op i overbevisninger, der holder dig tilbage, så du kan gå din egen unikke vej. 


Normalpris 875kr. og 2800kr for et forløb på 4 timer.

Du får første time til halvpris  - dvs. 442 kr.
Hvis du ønsker det, kan du efterfølgende få rabat på 25% hvis du vil fortsætte på et længere forløb. 

I februar afholder jeg for første gang i lang tid min egen skuespillerworkshop i København.
d. 12 - 13. februar.  kl. 10 - 14 Der er plads til 12 deltagere. 


Teknikkerne vi arbejder med er udviklet ud fra Michael Chekhovs filosofi og metode, der involverer hele kroppen i arbejdet med karakteren. Skuespilleren får mulighed for at udforske og udvikle sit talent i trygge rammer og få indsigt i de muligheder, der åbner sig, når hele kroppen tager del i processen med at udvikle en karakter. 
Det er vigtigt i mit arbejde at skuespilleren kan skelne mellem sit eget liv og karakterens, samt have det sjovt med at undersøge nye sider af sit talent. 

Der vil være morgenmad kl. 9.00 begge morgener som et frivilligt tilbud til at netværke og stille spørgsmål/snakke om karriere mm. inden vi går i gang med træningen. Inkl. i prisen. 

Normalpris 2500kr
Frem til den 17. januar kan du komme på workshoppen til 25% af prisen, dvs. 1875kr. 

Covid 19: Deltagere skal vise coronapas og lade sig teste inden fremmøde. 

3) Individuel skuespillertræning:
F. eks. til optagelsesprøver, casting, selftape mm. du får grundlæggende skuespillertræning, hvor krop, intuition og stemmen trænes, samtidig med at vi arbejder sammen, for at finde de teknikker, der fungerer bedst for dig. Du får indsigt i hvordan du selv kan arbejde med en scene og skabe en karakter.
Normalpris 650 pr. time og 2250 for 5 timer

Du får første time til halvpris  - dvs. 325kr.
Hvis træningen er noget for dig kan du efterfølgende få rabat på 25% hvis du vil fortsætte på et længere forløb. 

TILMELDING: Send en mail til mail@michellebercon.com med en kort beskrivelse af dig og hvorfor du gerne vil deltage på workshoppen eller hvad du gerne vil arbejde med i fht. coaching. 

ALLE TILBUD gælder med henvendelse frem til den 17. januar og så længe der er plads. 

LÆS MERE om Skuespilworkshoppen for Filmskuespillere her:

GRATIS, GRATIS: På skuespillerblog og på min instagram kan du finde gode tips og coachende opgaver til at få sat vind i sejlene. Jeg lover at dele mine bedste tanker og tips med dig fortsat. 


Links:

Michelle på IMDb:  

Hav en god uge. 

De bedste hilsner, 

Michelle Berçon :-)

Comments

Popular Posts