Program for skuespilworkshop


Program for skuespilworkshop: Karakterudvikling for filmskuespillere. 

Målet for workshoppen er at give filmskuespillere værdifulde teknikker til at skabe en hel karakter, hvor følelser og ægte adfærd har et naturligt liv, samt skabe netværk med andre skuespillere og få klarhed omkring eventuelle karriereudfordringer.


Karakteren har et liv i sig selv og skuespilleren kan gennem skærpet fantasi, intuition og kropsfornemmelse at finde frem til essensen og åbne op for et større potentiale. Vi kommer også ind på konkrete øvelser og teknikker til at træde ind i karakteren og ud igen, så skuespilleren holder en sund mental tilstand uanset, hvilken slags rolle, der arbejdes med. Metoden udforsker og skaber rum for karakteren og dermed er skuespilleren fri til at udtrykke sig kunstnerisk uden direkte at skulle forholde sig til sin egen historie og personlige liv.  


Der er mulighed for
en times fælles karrierevejledning begge dage 15 - 16 for de af jer, der har lyst og brug for det. Vi kommer ind på branchen og aktiviteter, der skaber jobs for skuespillere.


Lørdag d.12 februar

9.00 - 10.00 Morgenmad og netværk

10.00 - 11.00 Opvarmning: Fysisk teaterøvelser

11.00 - 12.30 Karakterarbejde

12.30 - 13.15 frokost

13.15 - 15.00 Karakterarbejde

15.00 - 16.00 Karriere og netværkSøndag d.13 februar

9.00 - 10.00 Morgenmad og netværk

10.00 - 11.00 Opvarmning: Fysisk teaterøvelser

11.00 - 12.30 Karakterarbejde

12.30 - 13.15 frokost

13.15 - 15.00 Karakter og tekst

15.00 - 16.00 Karriere og netværk


Undervisningen starter præcis kl. 10.00 og jeg forventer, at alle er der i god tid, så alle er omklædte og har fokuseret energi fra starten. 

Morgenmad, kaffe og te er inkl. i prisen og man kan frit ankomme i tidsrummet kl. 9 -10. Det er en god måde at lære de andre at kende og starte sammen.


Medbring flaske til vand, en notesbog, samt skiftetøj til fysisk bevægelse. Udendørs sko er ikke tilladt i rummet. Vi arbejder derfor enten i bare tæer eller indendørs sko med blød, skridfast sål. 
Tekst: Hvis du har en monolog eller en karakter, du gerne vil arbejde med er du velkommen til det. Ellers vil jeg også sende tekster, som man kan vælge.

TILMELDING:
Skriv til mail@michellebercon.com
Skriv kort om dig selv og hvorfor du gerne vil deltage.

Pris: 2500kr.

EARLY BIRD: Få 25% i rabat ved tilmelding og betaling før
den 24.januar.

Sted: København N

Covid 19: Alle deltager skal have et gyldigt coronapas og bedes at lade sig teste inden fremmøde.


NB! Vær opmærksom på at tilmelding er bindende og at deltagergebyr ikke tilbagebetales, hvis skulle du blive forhindret. Kun hvis du kan finde en anden til at tage din plads, er det muligt. Dette gælder også hvis du skulle teste positiv for Corona.

UNDERVISER: 
Jeg hedder Michelle Berçon Jensen og glæder mig rigtigt meget til workshoppen. Jeg er underviser og har uddannet mig som skuespiller gennem årevis af udforskning af forskellige skuespilteknikker fra fysisk teater til filmskuespil. Jeg er stor fan af at skuespillere passer godt på dem selv og deres mentale helbred samt får en forståelse af kroppens, intuitionens samt fantasiens styrke og magi, 
I en længere periode forsøgte jeg at lære method acting, men det sugede alt lyst og kunstnerisk glæde ud af mig. Da jeg blev introduceret til Meisner teknik og særligt Michael Chekhov kom begejstringen tilbage. Jeg fandt ud af at ægte følelser og adfærd lettere kan opstå og komme til udtryk, når skuespilleren fokuserer mere på karakterens liv end på sig selv. 

På skuespillerblog og på min instagram kan du finde gode tips og coachende opgaver til at få sat vind i sejlene. Jeg lover at dele mine bedste tanker og tips med dig fortsat. 

Links:

Michelle på IMDb:  

Hav en god uge. 

De bedste hilsner, 

Michelle Berçon :-)

Comments

Popular Posts