Skip to main content

AnbefalingerJeg har været heldig at møde mange skønne og dygtige skuespillere og elever i min undervisning, som også har inspireret mig til at skrive på denne blog. Tusind tak, til jer som har taget tid til at skrive en anbefaling af min undervisning. Kh Michelle

"Jeg syntes klart at folk, som har en drøm om at blive etableret skuespiller, eller om at tage skridtet videre i skuespillerkarrierens process, burde opsøge karriereworkshops som den hos Michelle - at lære hvordan man markedsfører sig selv, hvilke værdier der ligger i  ens udseende og udstråling når det kommer til roller eller kontakten imellem skuespiller og caster/agent/manager, og ikke mindst at få råd og vejledning af en erfaren skuespiller, i et trygt miljø, omkring ens egen hjemmeside, og andre relevante jobsites" 

- Rolf Olsen, skuespiller - deltager på Karriereworkshop for Skuespillere

"Tak for en fantastisk og lærerig dag, det var meget inspirerende og var lige præcis hvad jeg havde brug for... jeg er sikker på, at mange kunne bruge, det jeg lærte i dag .."
- Jacob Brick, skuespiller og sanger - deltager på Karriereworkshop for Skuespillere


"Du har lært mig meget og jeg kunne ikke have gjort det uden din hjælp! Så tusind tak.
- Julia-Camille Wills, Studerende, som kom ind på en den 3-årige East 15 Acting school i London"Jeg kan klart anbefale Michelle som personlig vejleder og underviser. Man kan med det samme mærke, at hun ved hvad hun taler om og hun er samtidig god til at motivere og inspirere dig som elev. Selvom man bliver præsenteret for en masse nye teknikker og udfordringer, føler man sig altid tilpas i Michelles nærvær, da hun er en varm og pædagogisk person."
- Nicolai Hansen, Studerende, som kom ind på en 3-årig skuespillerskole."Michelle's undervisning er simpelthen fantastisk. 
Med al hendes erfaring med div. metoder ved hun, hvad der virker. 
Det er man slet ikke i tvivl om. Kan varmt anfale hende til alle 
der seriøst ønsker at udvikle deres skuespil." 
- Majamae, Skuespiller, producer og ejer af Maefilm"Michelle has a way to make you feel comfortable in the classroom. 
She made me realize, something I had forgotten: Acting is FUN!"
 - Martina Alriksson, Svensk Skuespillerinde

"I've landed 6 days of filming for a Swedish TV show. The only thing I can say is that you had a lot to do with my audition for that. Thank you for all you've done for me." 
- Martin Plantin, Svensk Skuespiller


"Progressionen var vildt god og da vi kom til de større udfordringer, følte jeg mig helt klar. Min kropsbevidsthed har klart sprunget et skridt frem" 
- Rikke, Dramalærer

"Michelle er utrolig dygtig til at bringe de bedste redskaber frem i en. Hendes indsigt, samt pædagoiske evner, gør hende til en meget dygtig lærer. Det er sjovt, udfordrende og kan varmt anbefales at tage hendes kurser." - Meinhardt St. John, færøsk skuespiller, bosiddende i San Francisco, USA

"Jeg har oplevet en undervisning, hvor både den enkelte og holdet er blevet set. Der har været plads til både fordybelse og latter. Alt i alt en 'ind i-og ud af kroppen' oplevelse." 
-Mikkel Damborg, Dramalærer


"Michelle har mine bedste anbefalinger. Er så lykkelig over at have hende som underviser/mentor."

 Helle Beha Poulsen, skuespillerstuderende

"Michelle skaber et trygt rum, hvor koncentration og kreativitet går op i en højere enhed, og hun formår at arbejde både impulsivt og struktureret. Hun har med sit fokus og nærvær dygtiggjort os indenfor en del af Chekhovs principper. Hun formår i hendes måde at undervise på både at se den enkelte og fastholde dynamikken og ensamblefølelsen i gruppen. Vi giver Michelle vores allervarmeste anbefalinger." 
- 5. årgangs dramaspecialehold, Den frie Lærerskole, 2013

Send mig en mail, hvis du har brug for hjælp til at komme til det næste trin af dig karriere. 
mail@michellebercon.com

Har du spørgsmål eller gode skuespillertips kan du også dele dem på min facebookside her

Tak, fordi at du læser med på Skuespillerblog. Hvis du synes bloggen kan have værdi for andre, like og del den her.. Mange tak.


Comments

Popular posts from this blog

To be or not to be - Statist

Når man er statist, er man ikke skuespiller. Man er tilstede på et filmset, et TV- set eller på en scene for at skabe liv rundt om spillet. Der er nogle klare retningslinjer for om man er statist eller spiller, hvilket handler om hvor vigtig den person du spiller er for handlingen. F.eks. hvis du har replikker, er du skuespiller.

2009 DR1 Forbrydelsen 2 - Mads og jeg er vigtige statist-efterforskere sammen med Sofie og Michael
Hvis du gerne vil være professionel skuespiller, skal du være opmærksom på, at statistarbejde ikke tæller som et skuespillerjob og helst ikke skal stå på dit CV. Hovedsageligt er det fordi statister ikke behøver at være skuespillere. Det kan virkeligheden være hvem som helst og det kræver ikke at man kan spille. I fagforbundet for skuespillere, må du heller ikke tage statistjobs pga. lønniveauet, der ikke matcher overenskomsten.
Skal man så ikke være statist?
Jo, for dælen da! Hvis du ikke har booket et professionelt job endnu og du ønsker at arbejde som skuespill…

Skuespiller i London?

Har du overvejet at finde jobs som skuespiller i udlandet? Flere muligheder åbner sig for tiden og et godt bud er at tage en tur til London. Jeg var i London første gang i 90'erne. Dengang var Stig Rossens skuespillerkarriere i fuld gang og han spillede hovedrollen i en af Londons helt store musicals Les Miserable. Siden har flere danskere startet deres skuespillerliv i der.
Følg Skuespillerblogs nye profil på Instagram


Uddannelse og kortere kurser
Der er flere måder at komme i gang på. Der er flere skoler, hvor du ligesom på Scenekunstskolerne her i Danmark kan tage en længere uddannelse. Det koster dog en del, men nogle af de bedste skoler findes i England. Der er optagelsesprøver på de fleste, hvor du bl.a. også skal op i en Shakespeare tekst.

Der er også andre muligheder. Hvis du allerede er uddannet kan det betale sig at bruge tid på at få undervisning i britisk udtale og lære nogle af de mest gængse dialekter.

Sommerferien kan også bruges til at tage på mindre skuespillerkurs…

Aktiviteter der kan føre til skuespillerjobs

Ved sidste Karriereworkshop for Skuespillere kom vi ind på, hvordan vi bedre kan planlægge vores hverdag og finde faste aktiviteter, der kan føre til mere skuespillerarbejde.
Her er en liste med gøremål, der kan holde dig beskæftiget. Der er sikkert en masse du allerede kender, men forhåbentlig er der også inspiration til at komme videre, når du føler at du er gået i stå. Tag evt. din kalender frem og lav en plan for den næste uge.

Billedet er fra kortfilmen Fri for Flemming - Se den på Ekko Shortlist og giv den en stemme
Kontakt og netværk
Tjekke castingsider for opgaver, workshops, netværksmøder og jobs (F.eks. på Spotlight, Onlincasting, IMDb, facebookgrupper, Jobscenen)Skrive mail til en skuespillerven eller andre branchevenner og lav en kaffedate. (..man kan også drikke te)Planlæg at skrive til castere, instruktører og producere . som du gerne vil arbejde med. Hvem? Hvor mange på en uge? Lav evt. en liste. og skrive opgaverne i kalenderen. Find ud af om du kender nogen, der kender …