Find inspiration

Velkommen til Skuespillerblog hvor både professionelle og aspirerende skuespillere kan finde inspiration til en sund og succesfuld karriere i en af verdens mest uforudsigelige brancher. Et liv som skuespiller. 

Mit navn er Michelle Berçon. Da jeg for nogle år siden skabte bloggen her, var det for at dele noget af al den erfaring jeg har fået gennem årene og som jeg synes, at jeg manglede, da jeg selv startede ud. Siden min efterskoletid i slut 80'erne har jeg beskæftiget mig med skuespil, film, dans/bevægelse, musik samt personlig udvikling.

Jeg har en personlig drøm om at arbejde internationalt som skuespiller og begyndte først for alvor at arbejde mod en professionel karriere for 10 år siden, hvilket nu har givet mig en god indsigt i hvordan branchen ser ud herhjemme og hvordan industrien fungerer særligt i USA og England.

Skuespillerblog er ment som gratis inspiration for alle, der arbejder på en karriere som skuespiller og som har brug for at få retning på karrieren og støtte til at springe ud som kunstner. Jeg tilbyder også workshops og coaching, da det nogengange bare er mere effektfuldt at gøre ting i praksis end at læse om det. Hovedsageligt er mit håb at jeg, ved at gøre det jeg brænder allermest for, kan inspirere andre til at gøre det samme.
God læselyst!
Når man er helt ny. 
Man skal starte et sted og skulle du mangle inspiration eller idéer til hvordan du kommer igang som skuespiller, så er der her indlæg, der handler om det.
links til inlæg

Når man søger ind på en skuespillerskole
Hvis du ikke har meget erfaring med tekst og rolleopbygning, så gælder det om at komme i gang i rigtig god tid, gerne 2-3 måneder inden din optagelsesprøve. Med mere erfaring kan du starte lidt senere. Her er de mest populære indlæg på Skuespillerblog om forberedelse til en skuespillerskole.


Professionel - godt igang med din karriere
Disse indlæg er skrevet til dig, som har behov for inspiration og hjælp til at komme videre med at blive hyret og få skabt retning på din karriere.
links til indlæg:
Aktiviteter med kan føre til skuespillerjob

Skuespiller i udlandet
Som det er i Danmark lige nu, så er der ikke jobs nok til alle skuespillere og de fleste skuespillere har ekstra indtægtskilder ved siden af, for at få tingene til at løbe rundt. Det kan godt lade sig gøre at leve af sit skuespil i Danmark, men man skal være indstillet på at skabe sine egne produktioner langt hen ad vejen. Ønsker du at blive castet til flere projekter, er det ikke en dårlig idé at tage til andre lande. Flere skuespillere søger agenter og jobs i lande som England, Sverige, Tyskland og Frankrig. I EU har vi arbejdstilladelse, som danske statsborgere. Det ser lidt anderledes ud i USA.
links til indlæg:
Skuespiller i London
Skab din karriere i udlandet
Bliv skuespiller i Hollywood
International Casting Master Class
Nancy Bishop Selftape tipsPersonlig vejledning 
Hvis du har behov for mere personlig vejledning eller skuespillertræning er du meget velkommen til at kontakte mig. mail@michellebercon.com
Følg links

Som skuespiller gælder det om at få den rette hjælp og støtte. Der er kun én, der ved hvad der er bedst for dig og hvad der fungerer for dig. Nej, det er ikke mig, men dig selv. Så snart vi lærer at lytte til os selv og tage os selv seriøs, så åbner mulighederne for os. Mit håb er at du kan finde inspiration og retning ved at læse med her på min blog.


Tak, for fordi du læser med på Skuespillerblog, del gerne indlægget med dine venner på facebook.Comments

Popular Posts