anbefalinger

 Jeg har været heldig at møde mange skønne og dygtige skuespillere samt elever i min undervisning. Her er deres oplevelser og anbefalinger af min undervisning. -Jeg var på et tidspunkt i min skuespillerkarriere låst helt fast i, hvad jeg skulle og ikke skulle. Michelle gav mig en konstruktiv vejledning, hvor vi i samarbejde fik lavet en struktureret plan og jeg fik svar på alle mine spørgsmål. Michelle er et varmt og imødekommende menneske, der ”holder dig i hånden” og hjælper dig igennem de forskellige bump, der kan være på din vej gennem din skuespillerkarriere. Jeg giver Michelle Bercon min varmeste anbefaling 

Jane Rohde Olesen

Skuespiller, Sanger og Dramapædagog

 

-Du har lært mig meget og jeg kunne ikke have gjort det uden din hjælp! Så tusind tak," -

 Julia Wills,  Skuespiller/ model - kom ind på en den 3-årige East 15 Acting school i London

 

-Jeg kan klart anbefale Michelle som personlig vejleder og underviser. Man kan med det samme mærke, at hun ved hvad hun taler om og hun er samtidig god til at motivere og inspirere dig som elev. Selvom man bliver præsenteret for en masse nye teknikker og udfordringer, føler man sig altid tilpas i Michelles nærvær, da hun er en varm og pædagogisk person.

- Nicolai Hansen, Studerende, som kom ind på en 3-årig skuespillerskole.-Michelle's undervisning er simpelthen fantastisk. 

Med al hendes erfaring med div. metoder ved hun, hvad der virker. Det er man slet ikke i tvivl om. Kan varmt anbefale hende til alle der seriøst ønsker at udvikle deres skuespil.

- Majamae, Skuespiller, producer og ejer af Maefilm- Michelle has a way to make you feel comfortable in the classroom. She made me realize, something I had forgotten: Acting is FUN!"

 - Martina Alriksson, Svensk Skuespillerinde- I've landed 6 days of filming for a Swedish TV show. The only thing I can say is that Michelle had a lot to do with my audition for that. Thank you for all you've done for me." 

- Martin Plantin, Svensk Skuespiller- Progressionen i undervisningen var vildt god og da vi kom til de større udfordringer, følte jeg mig helt klar. Min kropsbevidsthed har klart sprunget et skridt frem. 

- Rikke, Dramalærer- Michelle er utrolig dygtig til at bringe de bedste redskaber frem i en. Hendes indsigt, samtpædagoiske evner, gør hende til en meget dygtig lærer. Det er sjovt, udfordrende og kan varmt anbefales at tage hendes kurser. 

Meinhardt St. John, færøsk skuespiller- Jeg syntes klart at folk, som har en drøm om at blive etableret skuespiller, burde opsøge karrierecoaching hos Michelle - at lære hvordan man markedsfører sig selv, hvilke værdier der ligger i ens udseende og udstråling når det kommer til roller eller kontakten imellem skuespiller og caster/agent/manager, og ikke mindst at få råd og vejledning af en erfaren skuespiller, i et trygt miljø. 

Rolf Olsen, skuespiller - Jeg har oplevet en undervisning, hvor både den enkelte og holdet er blevet set. Der har været plads til både fordybelse og latter. Alt i alt en 'ind i-og ud af kroppen' oplevelse." 

Mikkel Damborg, Dramalærer- Michelle skaber et trygt rum, hvor koncentration og kreativitet går op i en højere enhed, og hun formår at arbejde både impulsivt og struktureret. Hun har med sit fokus og nærvær dygtiggjort os indenfor en del af Chekhovs principper. Hun formår i hendes måde at undervise på både at se den enkelte og fastholde dynamikken og ensamblefølelsen i gruppen. Vi giver Michelle vores allervarmeste anbefalinger." 

5. årgangs dramaspecialehold, Den frie Lærerskole, 2013

Comments