Frigør energi til at nå din drøm

Hvad bruger du egentligt din tid og energi på? 

"Det var så den dag! Du havde planlagt, at du ville løbe dig en tur og spise sund mad. Så skulle du have skrevet videre på dit manuskript, øvet replikker og have kontaktet mindst 3 castere og ringet til .. 

Men så kom der lige noget i vejen.."


Jeg tror, alle mennesker kender til ikke at nå alt det, man egentlig gerne ville på en dag. Det gør jeg i hvert fald! Det er svært ikke at slå sig selv i hovedet, når det sker, men det kommer der heller intet godt ud af.. 

Vi skal derfor se på, om vi kan identificere noget af det, der tager din opmærksomhed væk fra at leve dine drømme. Altså, hvor din energi ikke bliver brugt på en hensigtsmæssig måde. Der hvor du giver køb på dig selv, og det du gerne vil. 

At tage bevidste valg

Det kræver viljestyrke at slukke telefonen og lade andres meninger være. Ikke desto mindre er det vigtigt at kunne, hvis du har en drøm, der er stor og du gerne vil leve som kunstner. Den larm som der er i verden både på SoMe og de i daglige nyheder kan forstyrre din kreativitet og dræne dig for energi. 

Prøv derfor at lægge mærke til hvad der sker omkring dig og hvor du bruger unødige tanker og energi. Selv personer du holder af kan have en negativ effekt på dig, hvis du tillader det. Læg mærke til om du omgiver dig med mennesker der giver dig god følelse eller du skal forsvare den du er i nogle relationer. Hvis du  ikke føler du frit kan udtrykke dig selv i en relation, kan det være at du skal holde denne person lidt på afstand.

Det handler simpelthen om at vælge tanker, handlinger og omgivelser helt bevidst, som kan hjælpe dig med at nå dine mål. 

Dine tanker og din adfærd

Bekymringer, frustrationer og negative tanker om dig selv og dine omstændigheder skaber ingen sund produktivitet. Det er heller ikke et brugbart grundlag for en succesfuld karriere som skuespiller. Hvis du kan mærke, at du let kommer til at blive overvældet af, hvad verden byder dig af udfordringer, er det en god idé at finde en hurtig måde at aflede dig selv og finde din styrke og glæde. Det er præcis det samme som at aflede et barn, der bliver frustreret.

Dine tanker og følelser hænger sammen, så giv dig selv et kærligt los i r…. så snart du opdager, at du er begyndt at tænke på alt det urimelige og uretfærdige, der sker omkring dig. Disse tanker skaber en følelse er afmagt og bringer din energi ned. Og helt ærligt.. At tænke på uretfærdigheder ændrer ingenting. Hvis du har mulighed for at gøre noget ved det, så gør det! Skriv en sang om det eller sig PYT og kom videre. 

Den person, du gerne vil være, er garanteret fuld af overskud og energi. Når jeg hører om skuespillere som The Rock eller Will Smith, der giver deres positive opmærksomhed fuldt ud, når de er på et filmset, så bliver jeg vildt inspireret og tænker sådan vil jeg også gerne være. De giver andre energi og det må være den bedste måde at skabe en karriere på. 


Her er en ØVELSE, der  hjælper dig med 
at IDENTIFICERE steder, 
hvor du kan FRIGØRE mere energi 
og nå DINE DRØMME..

 


Sørg for at sætte god tid af til øvelsen. Læs evt. spørgsmålene inden en gåtur og tænk over det inden du sætter dig ned for at skrive.. 

Beskriv 5 ting, der giver dig energi?

F.eks. musik, personer, en bog, en youtubevideo, meditation, løbetur…  

Beskriv 5 ting, der dræner dig for energi?

F.eks. TV, facebook, et familiemedlem, madvarer, andres meninger, naboen, særlige situationer.. 

Hvad kan du gøre for at aflede dig selv fra negative tanker og følelser?

Hvad skal der til for, at du kan fokusere mere af din opmærksomhed på din drøm?

Hvad skal der til for, at du er, den du ønsker at være? 

Skriv 3 ting ned du kan gøre allerede i dag for at få mere energi og fokus til det du drømmer om. 


RIS OG ROS - Jeg vil gerne høre fra dig 

Find mig evt. på instagram @missbercon eller skriv en mail til mail@michellebercon.com. Hvilke emner og indlæg vil være relevant for dig at læse om på Skuespillerblog? 

Hav en skøn uge 

Michelle :-)

FÅ PERSONLIG VEJLEDNING

Jeg ved om nogen, at det er svært at finde rundt i teknikker, råd og muligheder. Med mange års erfaring både som skuespiller og som skuespillercoach vil jeg meget gerne hjælpe dig på vej.

Hos mig har du mulighed for at få vejledning omkring din karriere og sparring ved dine egne  projekter, skuespiltræning som gruppe og hjælp til optagelsesprøver.

Jeg er uddannet underviser og projektleder. Som skuespiller har jeg gennem de sidste 25 år fået erfaring med fysisk teater, Michael Chekhov, Shakespeare, filmskuespil, Meisnerteknik og Method Acting. Jeg er en meget intuitiv underviser, der tager 100% udgangspunkt i dig og din udvikling.

Flere af mine elever er kommet ind på skolespillerskoler, men for mig betyder det allermest, at du kan mærke, at du udvikler dig i en positiv retning, og at du fornemmer styrken ved at have fat i den lange ende selv. 


Online Coachingforløb for Skuespillere - læs mere herINSTAGRAM

SkuespillerhjemmesideComments

Popular Posts